Pogosta vprašanja

Ali lahko oddam prijavo anonimno?
Da. Če želite ostati anonimni, pazite, da pri izpolnjevanju obrazcev in pri prilaganju dokumentov ne boste navajali podatkov, ki bi lahko neposredno ali posredno razkrili vašo identiteto. Preverite, ali je vaša povezava z internetom varna in ali se v brskalniku, ki ga uporabljate, prikazuje znak ključavnice. Prijavo oddajte izključno preko zasebne naprave, ki ni povezana z omrežjem Športne loterije. Enako velja za dostopanje do vašega poštnega predala.
Kdo ima dostop do mojih podatkov, če se razkrijem?
Razkrijete se lahko izključno, če boste svojo prijavo poslali na e-naslov: prijava@sl123.si. Dostop do vaših podatkov je omejen na Športno loterijo. Z vašim soglasjem, ki ga lahko podate tekom postopka oddaje prijave, lahko do vaših podatkov dostopajo tudi druge osebe, ki so vključene v obravnavo vaše prijave prejetega preko e-naslova. Brez vašega izrecnega soglasja vaše identitete ne bomo razkrili drugim osebam, ki niso navedene zgoraj, razen v primerih, ko smo to dolžni storiti skladno z zakonodajo na zahtevo pristojnih organov.
Ali me lahko izsledite preko IP naslova?
Družba Trusty AG ne beleži IP naslova, s katerega dostopate do tega spletnega mesta in v varnostne namene uporablja le začasne sejne piškotke.
Čemu je namenjena aplikacija?
Aplikacija je namenjena anonimnim prijavam kršenja določil odgovornega igranja in prirejanja iger na srečo. Preko aplikacije lahko oddate prijavo s področja odgovornega igranja in prirejanja iger na srečo.
Kdo bo obravnaval mojo prijavo?
Začetno obdelavo opravi pooblaščena komisija Športne loterije.
Kako poteka postopek obravnave prijave?
Postopek obravnave prijave poteka v naslednjih stopnjah: - prejem prijave, - začetna obdelava, - obravnava, - izvajanje ukrepov, - zaključek obravnave.
Ali lahko sledim postopku obravnave prijave?
Da. Postopku lahko sledite s klikom na „Moj nabiralnik“. Povezava vas bo usmerila na portal, v katerega lahko vstopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ju prejmete ob oddaji prijave. Na portalu lahko sledite postopku obravnave prijave in varno komunicirate z nami.
Kako poteka komunikacija z vami?
Ob oddaji prijave vam bo dodeljeno uporabniško ime in geslo. Z njima se lahko prijavite v vaš nabiralnik, na katerem lahko sledite postopku obravnave oddane prijave.
Lahko oddam prijavo še na kak drug način?
Da. Vašo prijavo lahko oddate tudi na e-naslov: prijava@sl123.si .